EXPREZZ PIZZA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1029 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Exprezz Pizza. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 20:56 De pizzas kwamen na anderhalf uur... zeker een half uur te laat en toen we vol zin eraan begonnen waren ze hard, heel droog en absoluut niet lekker. Een echte tegenvaller.
6 aug 2022 om 20:48 Pita broodje vlees en kapsalon. Niet al te groot, ook al betere gegeten van smaak, maar prijs/kwaliteit zeker niet slecht.
5 aug 2022 om 23:35 Lekker en zeer verzorgd….
1 aug 2022 om 20:31 1uur en zoveel wachten op een spaghettieTJE en pastaTJE met zoek de kip, die niet eens 20euro waard is!
27 jul 2022 om 22:57 Lekkere pizza maar de B&J ijsjes die we bestelden hadden ze niet meer dus gaven ze maar een andere smaak mee... en spijtig voor ons net die ene die we niet lusten. Hadden ons beter eens gebeld.
21 jul 2022 om 2:22 Mij naar huis gebracht 6/5 strerren voor de service
12 jul 2022 om 10:09 Warm en lekker
8 jul 2022 om 11:54 Verzorgd en lekker
5 jul 2022 om 13:06 Ergste eetzaak ooit !!! Ik vroeg een schotel met twee sauzen Kreeg geen enkel saus Frietjes waren precies van twee dagen geleden vlees was afschuwelijk! En nog nooit heb ik een schotel zonder sla of groenten gezien. Het was zo slecht
4 jul 2022 om 7:55 Pizza vegetarisch was in orde! De deeg is anders dan bij andere pizzeria’s. De Calzone was niet lekker. Geen saus, geen kaas? How? Why? Enkel kip en paprika dat zelfs niet een beetje kruiden mee had gekregen.
3 jul 2022 om 20:46 Pizza was lekker en de voorgerechten waren top! Een echte aanrader
27 jun 2022 om 15:52 Te laat geleverd, pizza was al koud en deeg te hard